Om oss

Boka tid

Sara Lantto och Susanne Wikberg driver Salong Helhet i Kiruna AB, vi öppnade salongen i augusti 2015. Vi jobbar ständigt med att utveckla verksamheten och försöker hålla oss uppdaterade genom att gå kurser och utbildningar flera gånger per år.

Alla terapeuter på Salong Helhet innehar behandlingsskadeförsäkring.

Sara Lantto

Auktoriserad Hudterapeut och Internationellt Certifierad SPA-terapeut.

Sara är en ödmjuk och omhändertagande terapeut som har erfarenhet inom yrket sedan 2008. Sara är Internationellt Diplomerad Hud- och SPA-terapeut via CIDESCO och SHR, utbildad på yrkeshögskolan för hudvård och SPA. Innehar certifikat som specialiserad hudterapeut samt gesällbrev inom hudterapeutyrket. Sara har tidigare arbetat på kryssningsfartyg och på Hälsokaskaden i Kiruna.

Susanne Wikberg

Hud- och SPA-terapeut, Internationellt certifierad Master wax technician in advanced waxing.

Susanne har starka men mjuka händer med erfarenhet sedan 2005. Susanne har tidigare arbetat på Hälsokaskaden i Kiruna. Susanne är utbildad inom avancerad vaxning samt brasiliansk vaxning och är Diplomerad Massör, SPA-terapeut och Hudterapeut. Susanne innehar en Högskoleexamen inom SPA och är utbildad SPA-konsulent på SPA-Programmet, Umeå Universitet. Susanne är även utbildad Hudterapeut samt Ekologisk Hudvårdsterapeut via International Beauty School of Sweden samt Axelsons GI.

Sanna Thomasdotter

PhiBrows Artist. Utför Microblading/3D-bryn hos Salong Helhet. Sanna är en Kirunatjej som numera är bosatt i Göteborg. Sanna kommer till Salong Helhet med jämna mellanrum. För tidbokning och mer info följ länken:

https://www.bokadirekt.se/places/sanna-thomasdotter-salong-helhet-22236

Elisabeth Karman Wass

Legitimerad Tandläkare. Elisabeth kommer till Salong Helhet med jämna mellanrum. Elisabeth utför Estetiska Injektionsbehandlingar med ex. Botox och Restylane samt medicinska behandlingar såsom migränbehandling.
Elisabeths tider kan bokas via onlinebokningen eller kontakta Salong Helhet. Ring 0980-27070 eller mejla: info@salonghelhet.se